Zwitserloot Dak

Overname Zwitserloot Dak

 

Gerrit Zwitserloot gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Na een lange succesvolle carrière gaat hij met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

Zwitserloot dak zal worden overgenomen door Bas Bakker en Mark Zwitserloot. Zij zullen op vertrouwde wijze het bedrijf gaan voortzetten en u graag van dienst zijn.

Maak kennis met Zwitserloot Dak

Zwitserloot Dak is opgericht door Gerrit Zwitserloot. Al van jongs af aan was hij werkzaam bij dakdekkersbedrijven. In 1983 besloot hij zelfstandig verder te gaan en vanaf 1995 ontstond de onderneming met de naam Zwitserloot Dak. Al die jaren huisvest het bedrijf nog steeds aan de Ambachtsweg in Groesbeek.

Een complete offerte voor een snelle start

Momenteel werken we met ongeveer 50 medewerkers, waaronder dakdekkers en timmerlieden. Toch blijven onze lijnen kort. Met name in het voortraject scheelt dat tijd. Offerteaanvragen kunnen per mail worden gedaan. Wanneer je tekeningen bijvoegt, kunnen wij al direct een prijsopgave voor je maken. Zijn er nog geen tekeningen, dan komen we bij je langs om de situatie te bekijken. Desgewenst lichten we de offerte toe en laten we materialen zien. Komen we overeen? Dan regelen we je klus van A tot Z.

Een Zwitserloot Dak herken je aan:

  • ✓   dakbedekking met kwaliteitsproducten die voldoen aan de huidige eisen van het bouwbesluit;
  • ✓   vakmanschap van onze medewerkers. De meest ingewikkelde dakvormen zijn mogelijk;
  • ✓   een lange levensduur. Niet voor niets zijn we Dakmeester en geven we tot wel 15 jaar garantie op onze daken.

Erkend leerbedrijf

Regelmatig hebben we plek voor jonge medewerkers die het vak willen leren van onze leermeesters. Bij Zwitserloot Dak werken mensen die vriendelijk en behulpzaam zijn. Niet alleen tegenover collega’s, maar ook tegenover klanten. Wij vinden het belangrijk dat jouw werkplek veilig is en werken daarom altijd volgens de eisen van de Arbowet. Heb jij ook dat verantwoordelijkheidsgevoel en denk je in onze bedrijfscultuur te passen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en openstaande vacatures.

erkend-leerbedrijf

Wilt u ook een Zwitserloot Dak?