Dakbedekking Renoveren

Dakbedekking renoveren

Renovatiewerkzaamheden van daken bestaan bijvoorbeeld uit het repareren van lekkages of stormschade aan daken. Ook bij monumentale panden komen dakrenovaties regelmatig voor. In onze renovatiewerkzaamheden zit alles inbegrepen, van steigeropbouw tot sloopwerkzaamheden en van het opbouwen met dakelementen tot het leggen van de dakbedekking. Ook het lood- en zinkwerk kunnen we verzorgen.

Onze renovatietechnieken

Wij werken voornamelijk met keramische pannen, betonpannen en leipannen. Veel monumentale panden zijn voorzien van leistenen. Met onze technieken kunnen we de renovatie van leistenen daken probleemloos uitvoeren. Ook renoveren we afwijkende daken, bijvoorbeeld met veel hoeken of ronde hellingen.

Renoveren is echt een van onze specialismes.

De kosten van renovatie

In geval van dakrenovaties komen we altijd op locatie het werk bekijken. Daken renoveren is namelijk maatwerk en daar stemmen we de offerte op af. Binnen twee weken na bezichtiging ontvang je van ons een advies met bijbehorende prijsopgave. Wanneer gewenst, lichten we dit advies toe. Benieuwd naar de kosten voor renovatiewerkzaamheden? Neem contact op en vraag een offerte aan.